CV Ketel installatie

Bij het plaatsen van uw CV ketel komt veel kijken. Welke CV ketel? Welke hoeveelheid warm water is nodig? In combinatie met wat voor soort radiatoren? Hoeveel water per minuut gebruikt uw douche?
Iedere toepassing is anders, daarom komt een adviseur van Blankestijn Installaties eerst bij u meten. Zo krijgt u de beste cv-oplossing tegen een scherpe prijs.

Ook kunt u genieten van een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, tapwater dat meteen op temperatuur is, een harde douchestraal en een bad dat snel volloopt.

Uw cv ketel installeren

Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst. De werkzaamheden duren veelal niet langer dan een dag. Daarnaast onderhouden wij natuurlijk uw installatie graag en goed. Bijvoorbeeld op basis van een betaalbaar onderhoudsabonnement.

Soorten installaties en opstellingen

Blankestijn Installaties heeft meerdere technieken in huis:

  • Hoogrendement ketels
  • Ketels met hoog tabdebiet
  • Cascade opstellingen
  • Laagtemperatuur verwarming
  • Design radiatoren of convectoren
  • Vloer- en wandverwarming
  • Zonne-energie en warmtepompen

Alleen ketels van Nefit en Vaillant

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij gekozen voor twee ketelfabrikanten (Nefit en Vaillant). Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van deze merken en hebben van deze merken bijna alle onderdelen op voorraad.

Tevens hebben wij directe contacten met de adviesdienst van deze fabrikanten en worden wij direct geïnformeerd bij mogelijke fabricagefouten. Bovendien gaan onze monteurs jaarlijks naar bijscholingscursussen van deze merken.

Een cv ketel laten plaatsen?

Voor onze tarieven, bel 0348 – 42 28 88

Wilt u dat wij ook uw CV ketel verzorgen, of heeft u vragen?