Ons nieuwe en duurzame bedrijfspand

Blankestijn installaties BV heeft zich altijd bezig gehouden met duurzaamheid en het leveren van hoogwaardige installaties aan haar klanten. Met de nieuwbouw van ons bedrijfspand hebben wij deze filosofie kunnen voortzetten. Het nieuwe pand is niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar biedt ook tal van voordelen voor onze klanten en medewerkers.

Zo is ons nieuwe pand volledig duurzaam. Dankzij de grondgebonden warmtepompinstallatie en de zonnepanelen op ons dak is het mogelijk om het pand volledig energieneutraal te laten draaien. Dit betekent dat we geen fossiele brandstoffen meer nodig hebben en dat we onze CO2-uitstoot tot een minimum kunnen beperken. Het is een grote stap vooruit in onze missie om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Ook  is het nieuwe pand toekomstbestendig. Het is gebouwd met het oog op de toekomst, waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie alleen maar belangrijker worden. Door geen gebruik te maken van gas en te kiezen voor een volledig elektrische installatie, zijn we voorbereid op een toekomst zonder fossiele brandstoffen.

Daarnaast biedt ons nieuwe pand voldoende ruimte voor opslag van materialen en zijn de kantoren ruim opgezet. Dit betekent dat we genoeg ruimte hebben om te groeien en dat onze medewerkers kunnen werken in een prettige en ruime omgeving.

Tot slot is ons nieuwe pand niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een prachtig pand dat bijdraagt aan onze uitstraling als betrouwbare en professionele installateur.

Kortom, ons nieuwe bedrijfspand is een investering in de toekomst van Blankestijn installaties BV. Het is een duurzaam, toekomstbestendig en ruim pand dat ons in staat stelt om onze missie voort te zetten en onze klanten nog beter van dienst te zijn.